Slovenija – dežela na sončni strani Alp. Država kjer se lahko v istem dnevu kopate v morju, raziskujete skrivnosti kraških jam ali občudujete razgled z vrhov Alpskih gora.
V hotelu Mrak vam želimo približati raznovrstno naravno danost na tako malem območju in smo zato pripravili vrsto dnevnih izletov.
Dnevni izleti so namenjeni skupinam do 6 oseb. Začetek izleta se prične in konča pred vrati hotela v ceni pa so poleg stroškov vodiča vključene tudi vse vstopnine. Kaj še čakamo? Pojdimo!

BISERI SLOVENIJE – POSTOJNSKA JAMA, PREDJAMSKI GRAD & PIRAN

Podajte se na izlet, ki združuje tri izmed najbolj popularnih znamenitosti Slovenije in odkrijte Postojnsko jamo na podzemnem vlaku, raziskujte skrivnostni Predjamski grad in preživite popoldan v najočarljivejšem obalnem mestu – Piranu.

CENA: 109€/OSEBO

.

ALPSKA JEZERA

Obisk jezera Bled & Bohinj (Celodnevni izlet)

Obisk dveh čudovitih naravnih jezer v Alpah. Bohinjsko jezero je največje stalno in nravno jezero v Sloveniji.

Že od: 109€

BLEJSKA AVANTURA

Obisk Blejskega jezera.

Obiščite Blejsko jezero in doživite adrenalinski užitek v osrčju Alp. Blejsko jezero je med drugim najbolj obiskano jezero v Sloveniji.

Že od 99€

POSTOJNSKA JAMA IN PREDJAMSKI GRAD

Poldnevni obisk svetovno znane Postojne jame in predjamskega gradu

Obiščite Postojnsko jamo, najbolj znano turistično atrakcijo v Sloveniji in verjetno najlepšo jama na svetu, ter grad zgrajen v skali.

Cena:
Poletna sezona (1.4. – 31.10.2019): 79€/osebo
Zimska sezona  (1.11. – 31.3.2019): 74€/osebo

ŠKOCJANSKE JAME IN PIRAN

Podajte se v srce kraške regije in obiščite podzemni biser UNESCO Škocjanske jame, obiščite grad Socerb in uživajte v razgledu na slovensko obalo. Popoldan preživite v Piranu, najlepšem mestu slovenske obale.

Že od 109€/osebo

SLOVENIJA V ENEM DNEVU

Blejsko jezero, Postojnska jama in Predjamski grad

Obisk vseh največjih turističnih atrakcij v Sloveniji v enem dnevu.

Že od 139€

SLOVENIA INCOGNITA – izlet v neznano

Prepustite se poznavalcem naj vas odpeljejo po skritih zakladih Slovenije zunaj ustaljenih izletov. Doživite Slovenijo, kot jo doživljajo lokalni prebivalci.

Cena: 135€/osebo

DOLINA SOČE – Narava in pustolovščina

Obisk Bovca, Kobarida, Kranjske gore in doline reke Soče.

Raziščite Sočo, obiščite smučarski center Kranjska Gora, uživajte v izjemnih planotah Kobarida in dodajte vsemu temu še adrenalinski zaključek: kolesarjenje, rafting, vožnjo s kajakom ali canyoning (doplačilo je 50 €/osebo).

Že od 109€/osebo

VIA SLOVENICA – Raziskovanje romanske dediščine

Obisk Celja, Ptuja in Romanske nekropole.

Dnevni izlet v vzhodni del Slovenije vas popelje po enakih poteh, ki so jo prehodili starodavni Rimljani pred približno 2000 leti.

Že od 99€

KRANJSKA GORA IN ALPE

Naravni raj na robu Triglavskega narodnega parka z osupljivo alpsko pokrajino, srčkanimi tradicionalnimi vasmi, Planico in nedotaknjeno naravo.

Cena: 109€/osebo

VIPAVSKA DOLINA S POKUŠINO VINA

Vipavska dolina slovi po edinstvenih vinih, prijaznih ljudeh, čudoviti pokrajini in bogati zgodovinski dediščini. Uživajte v lokalnih vinih v majhni družinski vinoteki.

Cena: 79€/osebo

LIPICA & ZAKLADI KRASA

Podajte se na dogodivščino v osrčje kraške regije in spoznajte njene očarljive značilnosti. Obiščite Lipico in uživajte v predstavi Španske jahalne šole ter okusite tradicionalne dobrote, ki jih ponuja slikoviti Kras. Podajte se v tradicionalno slikovito kraško vasico in okusite lokalne dobrote – teran in kraški pršut.

Cena: 109€/osebo