Slovenija – dežela na sončni strani Alp. Država kjer se lahko v istem dnevu kopate v morju, raziskujete skrivnosti kraških jam ali občudujete razgled z vrhov Alpskih gora.

V hotelu Mrak vam želimo približati raznovrstno naravno danost na tako malem območju in smo zato pripravili vrsto dnevnih izletov.

Dnevni izleti so namenjeni skupinam do 6 oseb. Začetek izleta se prične in konča pred vrati hotela v ceni pa so poleg stroškov vodiča vključene tudi vse vstopnine. Kaj še čakamo? Pojdimo!

ALPE ADRIA

Obisk jezero Bled & Piran (Celodnevni izlet)

Obisk Blejskega jezera kjer je obvezen poskus okusnih kremšnit, nato pa še prekrasno mesto Piran, ki je široko znano po svojih solinah. Ja! Vse v enem dnevu!

Že od: 99€

ALPSKA JEZERA

Obisk jezera Bled & Bohinj (Celodnevni izlet)

Obisk dveh čudovitih naravnih jezer v Alpah. Bohinjsko jezero je največje stalno in nravno jezero v Sloveniji.

Že od: 99€

PTUJ & CELJE

Potovanje, ki vas bo pripeljalo v mesta Celje in Ptuj, ki se ponašajo z bogato rimsko dediščino, srednjeveškimi gradovi in lepimi pokrajinami.

Že od: 99€

GORIŠKA BRDA

Okušanje vina in pogled na vinograde (celodnevni)

Ta izlet združuje pravljično pokrajino s kulturnimi in zgodovinskimi tradicijami in ponuja resnična gurmanska doživetja izvrstnih lokalnih vin iz regije Goriških Brd, ki vas bodo očarala za vedno!

Že od: 99€

BLEJSKA AVANTURA

Obisk Blejskega jezera.

Obiščite Blejsko jezero in doživite adrenalinski užitek v osrčju Alp. Blejsko jezero je med drugim najbolj obiskano jezero v Sloveniji.

Že od 99€

blejska avantura

IDRIJA – mesto živega srebra in čipke

Obisk Idrije in rudnika Živega srebra pod UNESCO zaščitom.

Obiščite mesto Idrija, ki se nahaja pod UNESCO zaščito – mesto čipke in živega srebra. Še posebej priporočamo ta izlet, saj ponuja vpogled v nekaj nevsakdanjega.

Že od 89€

rudnik

MARIBOR IN ŠTAJERSKA – Vinski in zgodovinski dnevni izlet

Obisk Maribora, starodavnega mesta Slovenske Konjice in samostana Žiče.

Na tem dnevnem izletu v Maribor in Štajersko boste obiskali drugo največje Slovensko mesto in spoznali zgodovino vinarske tradicije v regiji.

Že od 99€

PIRAN

Poldnevni izlet v Piran

Obiščite številke turistične atrakcije na Slovenski obali in pitoresknem mestecu Piran, ki vas bo navdušilo s svojimi uličicami in pogledom na morje.

Že od 49€

POSTOJNSKA JAMA IN PREDJAMSKI GRAD

Poldnevni obisk svetovno znane Postojne jame in predjamskega gradu

Obiščite Postojnsko jamo, najbolj znano turistično atrakcijo v Sloveniji in verjetno najlepšo jama na svetu, ter grad zgrajen v skali.

Že od 65€

POSTOJNSKA JAMA EXPRESS

Obisk Postojnske jame

Raziščite najbolj obiskano turistično atrakcijo v Sloveniji na tem poldnevnem izletu v Postojno jamo in se z vlakcem zapeljite po jami.

Že od 59€

UNESCO ŠKOCJANSKE JAME IN KOBILARNA LIPICA

Obisk kraške krajine, Kobilarne Lipica in UNESCO Škocjanskih jam

Najboljše na Slovenskem Krasu: UNESCO Škocjanske jame in prenovljena Kobilarna Lipica z izjemnimi beli konji se združijo v izjemen enodnevni izlet.

Že od 110€

SLOVENIJA V ENEM DNEVU

Blejsko jezero, Postojnska jama in Predjamski grad

Obisk vseh največjih turističnih atrakcij v Sloveniji v enem dnevu.

Že od 119€

SLOVENIA INCOGNITA – izlet v neznano

Prepustite se poznavalcem naj vas odpeljejo po skritih zakladih Slovenije zunaj ustaljenih izletov. Doživite Slovenijo, kot jo doživljajo lokalni prebivalci.

Že od 89€

DOLINA SOČE – Narava in pustolovščina

Obisk Bovca, Kobarida, Kranjske gore in doline reke Soče.

Raziščite Sočo, obiščite smučarski center Kranjska Gora, uživajte v izjemnih planotah Kobarida in dodajte vsemu temu še adrenalinski zaključek: kolesarjenje, rafting, vožnjo s kajakom ali canyoning.

Že od 99€

VZHODNA FRONTA – Vinska in zgodovinska zgodba

Obisk Bizeljskega, starega mesta Brežice in Olimje.

Obiščite najmanj raziskano a vendar bogato vinsko regijo polno zanimivih gradov in zelenih hribov.

Že od 89€

VIA SLOVENICA – Raziskovanje romanske dediščine

Obisk Celja, Ptuja i Romanske nekropole.

Dnevni izlet v vzhodni del Slovenije vas popelje po enakih poteh, ki so jo prehodili starodavni Rimljani pred približno 2000 leti.

Že od 99€

BLEJSKO JEZERO 

Obisk Blejskega jezera, Slovenskega najbolj znanega Alpskega kraja je enkratno doživetje, ki si ga boste zapomnili za vedno. Ne zamudite odličnih kremšnit z originalno Blejsko recepturo!

Že od 65€