Covid-19

S tem, ko vas ponovno pozdravljamo v našem družinsko vodenem hotelu, se zavezujemo, da vam bomo zagotovili varno okolje, usklajeno s protokoli za premagovanje COVID-19. Ekipa, sestavljena iz zunanjih strokovnjakov ter vodstva hotela, je na novo opredelila standarde čiščenja in varnosti. Aktivno bomo spremljali razmere in priporočila pristojnih institucij ter sprejemali ukrepe s poudarkom na zdravju in varnosti naših gostov ter zaposlenih.

 

Dragi gostje,

Z vami želimo deliti aktivnosti in previdnostne ukrepe, ki smo jih uvedli z namenom zagotoviti varnost naših gostov, zaposlenih in obiskovalcev v času bivanja pri nas. Ekipa Hotela Mrak

FLEKSIBILNE REZERVACIJE

Naše pravilnike o rezervacijah smo prilagodili z namenom, da bi vam pomagali krmariti v negotovosti in upoštevati vaše želje, če želite spremeniti, odpovedati ali preložiti vaše potovalne načrte.

Vljudno vas naprošamo, da nam pred vašim predvidenim prihodom v bližnji prihodnosti pišete na info@hotelmrak.si in preverite stanje vaše rezervacije.

Za individualne rezervacije, narejene neposredno prek hotela ali hotelske spletne strani, pišite na info@hotelmrak.si
 

Za rezervacije dogodkov ali skupinske rezervacije (3+ sob/5+ oseb) in rezervacije prostorov za različne dogodke po meri, pa vas prosimo, da pišete na elektronski naslov sales@hotelmrak.si
 

POMEMBNO! Za Individualne rezervacije, narejene pri drugih ponudnikih (npr. Booking.com, Expedia.com, HRS, Hotels.com), vas prosimo, da kontaktirate neposredno dotičnega ponudnika, veljajo lahko namreč drugačna pravila odpovedi.

 

DODATNI VARNOSTNI IN ZDRAVSTVENI UKREPI

Uvedli smo dodatne ukrepe, ki nadgrajujejo osnovni proces prijave v hotel in odjave.

PROSIMO, DRŽITE RAZDALJO

Veselimo se, da bomo lahko ponovno sprejeli naše goste. Za varnost vseh, vas prosimo, da držite varno razdaljo in spoštujete ukrepe, ki smo jih uvedli z namenom, da se bomo vsi počutili varno.

PRIJAVA & ODJAVA

 • Prijava in odjava bosta urejeni kakor hitro bo to mogoče, z minimalnim stikom med osebjem in gostom ter seveda z ohranjanjem varne razdalje. Prijavo je mogoče storiti pred prihodom preko našega recepcijskega pomočnika Charli-ja. Vsak gost bo prejel informacije o bivanju v hotelu in storitvah po prihodu v hotel. Osebje jih bo posredovalo preko chat aplikacije ali preko mobilne aplikacije WhatsApp in Viber.
 • Osebje bo vzdrževalo varno razdaljo, uporabljalo dezinfekcijska sredstva in nosilo zaščitno opremo.
   

GOSTINSKE STORITVE

V gostinskih obratih prav tako veljajo posebni ukrepi, s katerimi želimo zagotoviti vrhunsko storitev z minimalno interakcije med osebjem in gosti. Mize s stoli so med seboj ločeni vsaj 1,5 metra tako v zajtrkovalnici kot na našem vrtu. Začasno smo ukinili samopostrežni zajtrk v obliki kot ste ga poznali. Zajtrk se streže po naročilu.

 • Zajtrk je na voljo vsak dan med 7.00 in 10.00 uro.
   

HIGIENSKI STANDARDI

V hotelu Mrak podrobno spremljamo dejavnosti in navodila NIJZ (Nacionalni inštitut za javno zdravje) za nadzor in preprečevanje bolezni. Prav tako sledimo izjavam STO (Slovenske turistične organizacije) z namenom odgovornega in preventivnega ravnanja.

 • Dezinfekcijska sredstva so nameščena na javnih prostorih. Posebna obvestila vas bodo opozorila na ohranjanje zadostne varnostne razdalje.
 • Čistilno osebje bo površine, ki se jih pogosto dotikamo, čistilo in dezinficiralo večkrat dnevno. Mednje sodijo: POS terminali, tipke v dvigalu, telefoni, javne sanitarije, sedežne garniture, tipkovnice, ključi, drogovi za odpiranje vrat, drogovi na stopniščih, drogovi v dvigalu, recepcijski pult, vhod in druge površine.
 • Čistilno osebje v hotelsko sobo ne bo vstopalo in opravljalo čiščenja, v kolikor gost tega ne bo zahteval. Le to bo mogoče v primeru zahteve s strani gosta. Čiščenje sobe bo potekalo brez prisotnosti gosta.
 • Prav tako vsem priporočilom NIJZ sledi naša pralnica.
 • Vse sobe bodo po odhodu gosta temeljito očiščene in razkužene. Vse sobe bodo ustrezno prezračene.
 • Milo, dezinfekcijska sredstva in zaščitna maska bodo za gosta pripravljeni v sobi na dan njegovega prihoda.
 • Hotelsko osebje bo sobo in predmete v njej temeljito očistilo in dezinficiralo. Pri tem bo osebje nosilo ustrezne uniforme ter zaščitno opremo (rokavice, obrazna maska, predpasnik). Uporabljali bodo najučinkovitejša čistilna in dezinfekcijska sredstva. Za vsako sobo bo uporabljen nov set čistilnih krp in rokavic.