Splošni pogoji

Minimalno število noči: 1 noč

Prijava: od 14. ure – 24h (mogoča zgodnejša prijava po predhodnem dogovoru; odvisno od razpoložljivosti sob)

Odjava: do 11. ure (mogoča poznejša odjava po predhodnem dogovoru; odvisno od razpoložljivosti sob; z doplačilom)

Cene: cene vključujejo 9,5-% DDV

Rezervacije 3 ali več sob:

Hotel Mrak pozdravlja skupinsko poslovanje, vendar zaradi velikosti našega hotela prosimo, da se za skupinske rezervacije obrnete neposredno na hotel (sales@hotelmrak.si ali 00386 1 4219650). Na ta način se lahko po najboljših močeh prilagodimo vašim potrebam skupine (tudi druge zahteve, kot so polpenzion, ogledi mesta itd.). Rezervacija za 3 ali več sob, ne glede na to, ali je rezervirana z eno ali več rezervacijami, se šteje za skupino. Skupine se morajo za rezervacije obrniti na prodajno službo hotela, da prejmejo posebne storitve in skupinske cene. Skupinske storitve niso na voljo, če rezervacije rezervirate po elektronski poti ali prek interneta in jih lahko hotel prekliče po lastni presoji. Za skupinske rezervacije lahko veljajo pravila o garanciji in odpovedi. Dobrodošli.

Turistična taksa: ni vključena v ceno osnovne storitve, trenutno znaša 3,13 EUR na dan za odraslo osebo (otroci do 7. leta turistične takse ne plačajo, otroci od 7. do 18. leta imajo 50‑% popust na turistično takso)

Zajtrk: zajtrk nudimo tudi zunanjim gostom; z doplačilom

WiFi: brezplačen dostop do brezžičnega interneta

Parkiranje: glede na razpoložljivost parkirnih mest, z doplačilom 16 EUR/dan; priporočamo predhodno rezervacijo

Otroci: brezplačno bivanje do dopolnjenega 4. leta starosti, če ne potrebuje dodatnega ležišča

Dodatno ležišče: z doplačilom

Živali: po predhodnem dogovoru; z doplačilom

Odpoved/sprememba rezervacije in reklamacije: samo v pisni obliki. Stroške odpovedi, če ni drugače dogovorjeno, zaračunavamo po naslednji lestvici:

  • do 1 dneva pred datumom predvidenega prihoda: stroški se ne zaračunajo;
  • odpoved rezervacije manj kot 1dan pred prihodom: 100 % cene prve nočitve za vse rezervirane sobe. V primeru odpovedi rezervacije na dan predvidenega prihoda ali brez odpovedi rezervacije se zaračuna celoten strošek prve nočitve

V primeru odpovedi rezervacije na dan predvidenega prihoda ali brez odpovedi rezervacije se zaračuna celoten strošek prve nočitve.

Sprememba datuma rezervacije mogoča glede na stanje zasedenosti in z upoštevanjem sezonskega gibanja cen.

Rok in način plačila: pri recepciji ob odhodu. Plačilo se lahko izvede tudi s predračunom ali na spletni strani. Načini plačila: gotovina, kartice (Visa, MasterCard, Maestro). Poznejših reklamacij ne upoštevamo.

Podatki za plačilo:
Hotel Mrak d.o.o., Rimska cesta 4, Ljubljana; davčna številka: SI 96109505;

Transakcijski račun odprt pri Banki Sparkasse d.d.
IBAN: SI56 3400 0101 7721 454
BIC banke: KSPKSI22XXX