Slovenija

Slovenija – dežela na sončni strani Alp! Država, v kateri se lahko v istem dnevu kopate v morju, raziskujete skrivnosti kraških jam in občudujete razgled z vrhov alpskih gora.

V Hotelu Mrak vam želimo približati raznovrstno naravno danost na tako malem območju, zato smo vam skupaj s partnersko turistično agencijo pripravili nekaj dnevnih izletov po Sloveniji.

Dnevni izleti so namenjeni skupinam do šest oseb. Začnejo in končajo se pred vrati hotela. V ceno so poleg prevoza s klimatiziranim enoprostorcem zajeti tudi stroški vodiča in vstopnine. Za podrobnejše informacije povprašajte pri recepciji, pokličite na 01 421 96 50 ali pišite na reception@hotelmrak.si.

Ogled Predjamskega gradu in Postojnske jame

poldnevni izlet

Vožnja z vlakom v podzemnem labirintu prehodov, predorov, galerij in podzemnih dvoran s stalagmiti, stalaktiti in stebri neverjetnih oblik in velikosti. Raziščite tudi čudoviti Predjamski grad visoko v navpični skali.

Vsak dan

Slovenija v enem dnevu

Postojnska jama, Blejsko jezero in Predjamski grad - celodnevni izlet

Spoznajte nekatere najbolj priljubljene turistične znamenitosti Slovenije v enem dnevu. Obiščite očarljivi Bled s srednjeveškim gradom nad jezerom, raziščite skrivnostni Predjamski grad in zaključite potovanje z obiskom Postojnske jame.

Vsak dan

Ogled Blejskega jezera in Blejskega gradu

poldnevni izlet

Pojdite na poldnevni izlet in obiščite Blejsko jezero, očarljivo alpsko letovišče na samem koncu Julijskih Alp. Raziščite Blejski grad, mirne vode Blejskega jezera in občudujte razglede z več razglednih točk na gradu. Vozite se s tradicionalno ladjo »pletno« do otoka sredi jezera, kjer lahko obiščete cerkev ali pokusite lokalne sladke dobrote v kavarni. Uživajte ob »kremšniti«, tradicionalni blejski kremni torti.

Vsak dan

Izlet po alpskih jezerih

celodnevni izlet

Raziščite čarobni alpski jezeri Bled in Bohinj ter občutite gorske čare slovenske alpske regije. Na izletu boste raziskovali čarobni alpski jezeri Bled in Bohinj ter se osupnili nad lepotami soteske Vintgar, kjer vas bo lesena pot vodila ob hitri reki Radovni in navpičnih skalah.

Vsak dan

Najboljši ogled Blejskega jezera

celodnevni izlet

Uživajte, sprostite se in zabavajte se na Blejskem jezeru! Oglejte si vse, kar morate videti na Bledu, s prostim časom za kopanje, sprehod ali oddih ob jezeru.

Vsak dan

Škocjanske jame in ogled Pirana – UNESCO (celodnevni izlet)

Obiščite Škocjanske jame, vpisane na Unescov seznam svetovne dediščine, in veličastni podzemni kanjon reke, ki vas popelje v fantazijski svet. V popoldanskih urah uživajte v panoramski vožnji proti slovenski obali. Ustavite se na gradu Socerb za dih jemajoč pogled na slovensko obalo in Tržaški zaliv. Ko boste v Piranu, boste odkrili najbolj romantično slikovito obalno mesto.

Ponedeljek, petek